muara hati
Showing posts with label muara hati. Show all posts

Saturday, September 22, 2012

awak adam dan saya hawanya *puke


guys.. tahu sekarang demam adam & hawa kan??
saya pon kena tempias dia a bit secara jujurnya
because the novel is my fav when i was a teenager. fuh bunyi macam dah tua kan?
yes i am an adult. no longer a teenager. harusla sedar diri kan u'oolss :)

i know lepas ni ramai awekszz dreaming of a pilot. 
but mr pilot memang kacak pon kan.. *batuk batuk kecil
and the girl itself berangan to be like ain hawani.
wishing have a hubby macam adam mukhriz kan?

then muda mudi remaja mulalah kuar ayat geli-geli
"if awak adam mukhriz and i must be ain hawani"
new phase instead of using "jika awak adam, sayalah hawanya"
blueerrrrkkkk muntah hijau..


ohhh btw. demam adam & hawa
no matter what saya lagi prefer the novel compared to the series
idk why maybe sebab dah baca buku since umur belasan tahun.
tapi tak lah bermaksud the series tak best.
still best. suka tengok aaron aziz and nadia :)
and of course anzalna as dee yang menjengkelkan

tapi satu perkara yang keep playing in my mind is the ost.
muara hati by hafiz ft siti nurhaliza
the lyrics are meaningful kot..
but org cakap. kalau kita cakap the lyrics macam ada sesuatu
that's mean ada lah related dengan hidup kita kan
jeng-jeng-jeng :)

* * *
demi cinta dalam hatimu
ku yakin engkau untukku
- muara hati

* * *

#tiap kali tengok adam & hawa mesti akan tersenyum.
so apakah maknanya???

© :.cik katak .:
Maira Gall