problems and errors
Showing posts with label problems and errors. Show all posts

Saturday, December 17, 2011

bukan ku tak sudi tapi.....

ohhhhh i sentap ok.. S.E.N.T.A.P
bila ada sorang geng blogger post camni kat shout i u'oolssss


tak nampak?? sila besorkan guna kanta lengkap okeyhhh


first of oll.. serius maap lah dari ujung rambut sampai ujung kaki.
ehh rasa cam pagi raya plak.. =.="
sejujurnya saya memang tidak konsisten dalam ber - BW ni..
tapi so far. believe me. if korang tinggal jejak korang kat shout saya ni
saya akan pg balik kat belog korang, kelik apa yang patot
cuma nk tinggal jejak tu bergantung kepada unsur-unsur ini

1 - belog korang punya loading
2 - kelajuan internet
3 - celah mana korang letak shoutbox korang

bukan apa.. kalo loading punya lah lama.
dari zaman batu sampai zaman moden..
still kuar background je.. tak pon kuar sekerat-sekerat
or kena refresh sampai patah jari
sumpah saya pangkah je link korang

pastu kalo lah tenet lak selaju sipot babi kena gulai
maaplah.. den hanya mampu usha-usha sambil membebel je..
tu pon if mampu la..
kalo tak mampu tarik selimut tidur. :)

hah satu lagi tulung lah.. celah shout box korang pon penting kot..
kengkadang.. sebab tenet slow. shoutbox korang akan lambat sangat nak kuar
i mean if korang letak kat sisi kena kelik mengelick pic br kuar shoutbox.
haihhh doploh minit pon silap-silap tak kuar
itu kalo jumpa shoutbox korang? kalo tak jumpa camno?

dah lah tu.. taip panjang-panjang last-last tak leh post
perghhhhh. memang mintak maap lah eh..
sebab tu lah kan bila saya singgah korang punya belog..
saya suka letak smile je..
ngeh-ngeh-ngeh ada faham??
bukan sombong. tapi reason-reason ni lah penyebabnya.

beruk band kat umah tu kelajuan dia dah ibarat ferrari reput
tambah-tambah musim ujan ni..
perghh mencabar yawww.. mencabar sampai rasa nak campak dalam laut je
and pc kat office tu pc zaman batu gamaknya..
lemau betul..


eh satu lagi.. nape eh.. bila bukak belog sorang geng ni..
tetiba kuar ni je.. kelik ads pon x ada beza pape..


blog kak DIANA AZIS ni load pon tak sampai 2-3 saat terus jadik camtu
tak pon dah load ok.. br nk komen ke shout ke terus jadik cam kat atas ni
phew-phew..
harap-harap akak tuan belog ni buleh bgtau saya nape..

© :.cik katak .:
Maira Gall