Pages

Showing posts with label rozita che wan. Show all posts
Showing posts with label rozita che wan. Show all posts

bawak-bawak lah mengucap :)

Monday, January 16, 2012

assalamualaikum..

entry ni memang khas untuk golongan cik ta
ampun wa bukan kipas susah mati ROZITA CHE WAN
pelus-pelus after dia kutuk sekolah lama wa MRSM KUANTAN
yang kes anak dia dihiperbola kan sampai nak rak tu..
padahal adik wa satu batch ngan anak dia pon nyampah tahik kuda kot

phiew-phiew.. puhlease lah.. 
mata wa sakit lah lu pakai camni cik ta
dah tua kan? umur dah tambah kan
please jangan tambah dosa buleh tak?
lu cantik tapi lagi cantik if lu tak show of segala aset lu..

maaf wa bukan sempurna, bukan wa cemburu
tapi wa meluat nak mati..
til satu tahap memang wa tutup or tukar channel if ada muka dia
apesal baju dia mesti singkat?
apesal sema baju mesti melekat macam sarung nangka?

heh?? garu kepala
apesal?? apesal??
cantik eh bila show off semua menda camtu?
cantik ke? cantik ke?
*pfffhhhttt*


update : wa dah delete gambor cik ta yg seksi meksi tu
kalo tak kenal cik ta lu google lah sendirik ok :)


 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS