video putus di twitter
Showing posts with label video putus di twitter. Show all posts

Friday, October 14, 2011

jatuh cinta dengan suara ENCIK MIMPI..~

semua orang dok..
post-share video pasal lagu ending CINTA MUKA BUKU..
alah yang tajuk PUTUS DI TWITTER tu..
tak dengar lagi??
kat bawah ni video nye


selepas tu teros dok belek-belek
semua lagu yang inchi mimpi nyanyi
saya just buleh kata ini.

even video kau blank hitam..
tapi kau funny ok..
ada macam-macam effect.
yg tak boleh belah effect cd calar
time kau cover lagu sungai lui-aizat.

whatever it is
kepada encik mimpi..
saya mahuuuu SIGN anda buleh???..
hehehhe suara kau best lah..:)
suwett macam tebu...
extra suweett bila kau nyanyi lagu jiwa-jiwa kau..

ni plak antara komen-komen membina..
di channel youtube beliau..


pape pon..
nak detail pasal encik mimpi???
kelik INI untuk kebelog encik mimpi :)
dan INI untuk ke channel youtube beliau.

p/s: encik mimpi.. suka gile dengan lagu..
dalam diam aku mencintaimu


© :.cik katak .:
Maira Gall