AJL TV3
Showing posts with label AJL TV3. Show all posts

Friday, December 2, 2011

finalist AJL ke 26.


nah ini dia finalist-finalist yang akan ke final AJL-26
final AJL ini akan diadakan pada 29 Januari 2012
dan cam biasa ada 12 lagu yang akan berentap
untuk dia anugerahkan lagu terbaik..

12 lagu yang akan berentap nanti ialah..
jeng-jeng-jeng....

1. kisah hati - alyah
2. sungai lui - aizat
3. kalau berpacaran - ana raffali dan suhaimi
4. awan nano - hafiz
5. wanita seluruh dunia - projek pistol
6. penakut - yuna
7. gadis semasa - yuna
8. sedetik lebih - anuar zain
9. beribu sesalan - 3 suara ( shila, jac, ning)
10. cinta muka buku - najwa latif
11. karma -faizal tahir
12. kekanda adinda - monologue & atilia

saya undi awan nano.
takpon sedetik lebih
so again??
sapa yang korang rasa akan menang??





Friday, November 25, 2011

HAZAMA apesal pesen rambut kau special sgt eh??

adoiiiii.. nengok muzik-muzik semi final mlm td???
yang ada hazama tu..


nengok tak stail rambut hazama..??
gila special lah..
unik dan pelik bagi saya and family.
mana tak nyer.. tak pasal-pasal time dia nyanyi
rambut dia jadi bahan kutuk and gelak kami adik beradik

"stail rambut dia lawak gila doh"

" camne dia nak sikat rambut yg cokeng tu?"

" rambut noh kalo camtu hensem.. tapi hazama cam teeetttt"

" apa ke pelik aku nengok rambut dia ni?? sapa lah barber dia?? "


opppsss pada kipas susah mati hazama
ampun eh..
ni semua komen adik-adik saya dan juga saya
time nengok muzik-muzik mlm tadi..

tapi to be honest..
memang cam x kena pon rambut hazama cam tu..
tu dimata saya lah..
tapi mungkin beliau superb kacak, stylo and hensem ngan rambut gitu kan??

tak kisah lah taste lain-lain iye dok??
camne sekalipon.. congrat HAZAMA sebab dapat masuk top 5 mlm tadi
untuk lagu cinta teragung..

pssst kalo nak nengok lagi gambar hazama time semifinal AJL???
pegi kat SINI
credit gambar HAZAMA FANPAGE


and jangan lupa please support INI eh :)



© :.cik katak .:
Maira Gall