semifinal AJL
Showing posts with label semifinal AJL. Show all posts

Friday, November 25, 2011

HAZAMA apesal pesen rambut kau special sgt eh??

adoiiiii.. nengok muzik-muzik semi final mlm td???
yang ada hazama tu..


nengok tak stail rambut hazama..??
gila special lah..
unik dan pelik bagi saya and family.
mana tak nyer.. tak pasal-pasal time dia nyanyi
rambut dia jadi bahan kutuk and gelak kami adik beradik

"stail rambut dia lawak gila doh"

" camne dia nak sikat rambut yg cokeng tu?"

" rambut noh kalo camtu hensem.. tapi hazama cam teeetttt"

" apa ke pelik aku nengok rambut dia ni?? sapa lah barber dia?? "


opppsss pada kipas susah mati hazama
ampun eh..
ni semua komen adik-adik saya dan juga saya
time nengok muzik-muzik mlm tadi..

tapi to be honest..
memang cam x kena pon rambut hazama cam tu..
tu dimata saya lah..
tapi mungkin beliau superb kacak, stylo and hensem ngan rambut gitu kan??

tak kisah lah taste lain-lain iye dok??
camne sekalipon.. congrat HAZAMA sebab dapat masuk top 5 mlm tadi
untuk lagu cinta teragung..

pssst kalo nak nengok lagi gambar hazama time semifinal AJL???
pegi kat SINI
credit gambar HAZAMA FANPAGE


and jangan lupa please support INI eh :)



© :.cik katak .:
Maira Gall