aidiladha
Showing posts with label aidiladha. Show all posts

Wednesday, November 17, 2010

happy aidiladha peeps


selamat hari raya aidiladha semua.. :D


sayu gila dengar takbir dari petang tadi until now..
first time raya di perantauan..

it will be a very priceless memory for me..

takbir raya yg tak henti-henti sampai aku rasa macam celebrate raya aidilfitri..~
sayu hati... :(

for the first time..
there is NO rendang and ketupat..
or even any simple dishes..


*sigh*

before this pernah je celebrate raya haji dekat matrik..
but at least i still feel aidiladha sebab sibuk tolong masak semua dekat surau..

ohh yeah...
jakun gila sebab kambing and lembu di merata-rata tempat..
sampai aku rasa bau kambing di mana-mana..

maybe ni rasanya sambut raya aidiladha di jakarta..

by the way i do planned untuk semayang raya tomorrow..
maybe for the first and the last at here.. maybe..~

but until now...
i still cant sleep..
its almost 2 a.m now..

already try and counting berapa juta kambing dah kot
but i still cant fall asleep..

actually i just received a bad new about my grandpa's condition this evening..
im not ready for any kind of losing..
please pray for him..
semoga dia mampu bertahan..

:: kuatkan semangat aku ya ALLAH ::
© :.cik katak .:
Maira Gall