alamak toyol
Showing posts with label alamak toyol. Show all posts

Thursday, November 3, 2011

mahu tiket PERCUMA untuk movie alamak toyol??

who0oott-who0oot
jom sapa nak 2 tiket percuma untuk filem ALAMAK TOYOL~~!!!
kalo nak? meh join contest ni..
contest ni dianjurkan oleh MIG Online.
macam mana nak join?? senang je ok..

korang nampak kan gambar toyol cumel kat bawah ni??

so korang hanya perlu fill in dailog box dengan ayat yg paling superb
menggoda dan mengancam di ruangan komen link INI

amacam senang kan??

cuma kasi dialog yang paling menggelikan urat perut.

dan kasi detail korang seprti
nama, email, alamat dan no. tel untuk dihubungi kalau menang..

MIG akan pilih 5 dialog yang paling seksi dan menggoda jiwa raga.
dan 5 pemenang ni akan dapat 2 tiket FREE alamak toyol..


fuhhhh.. senang kan??
hah.. contest ni hanya valid til 7hb Nov..

so apa lagi.. jangan lupa join k..
just click INI

and di ingatkan jgn gelabah kalo komen korang tak kuar..
sebab memang jawapan di privatekan tok elak copy cat.. :)

selamat berjaya

© :.cik katak .:
Maira Gall