contest dan segmen
Showing posts with label contest dan segmen. Show all posts

Sunday, March 11, 2012

sahabat katak comel :)




wheeeeeaaaa...
pepagi lagi.. saya yang cumel mendapat ugutan dari dua blogger hijau yang comot..
si adila dan juga aida omar
sibuk bebenor tag saya suruh join segmen SAHABAT KATAK COMEL
siap berdiskusi lagi eh kat chatbox.. 
ewaaahhh nak sula nak main kejar-kejar plak if saya x juin.. :P

tu tak campur lagik miera merangkap si penganjur yang duk menyeru-nyeru suruh join kan,,
auw-auw-auw sungguh retis terasa diri ini..
untungkan bila berkembarkan dengan geng katak..
segala segmen berkaitan katak terus jatuh hukum automatik wajib masuk :P
lalalalalalalaa

ok lah dengan rela hati meh nak ajak kengkorang join segmen ini ok..





hah >> KELIK SINI << kalo nak tau comel ke idok 


sengsarat segmen memang simple mimple 




1. Buat entri bertajuk Sahabat Katak Comel.
2. Letakkan banner segmen yang buruk dekat atas tu dan 'link' kan kepada entri ini.
3. Tag kepada sekurang-kurangnya seorang rakan blogger anda.
4. Dah siap, komen dekat ruangan komen ya! 
5. Tarikh Tamat : 11.59 pm 11 March 2012.



hadiah segmen plak???
korang buleh cek kat SINI ok..

nahhhh sengkarang gua wasiatkan segmen ini dekat ------ cikgu faiz.. 

selain dapat berkenal-kenal beramas mesra
korang buleh tambah kengkawan..
so koram-koram jangan lupa join ok :)



Thursday, November 3, 2011

pencarian blog follower bawah 500


ohhhhoooiii..segmen ni sumpah superb awesome..

sebab apa???
sebab follower saya below 500.. tak sampai 200 pon kottt...

so haruslah saya menge-join segmen ni okkeeeyyy



apa yang korang dapat kalo join segmen ni??
of cause lah menambah kenalan belog korang..
at the same time cgenk jugak akan promote 5 blog setiap hari
lepas deadline segmen ni

amacam?? tak tergoda ke?
cgenk promote kan belog korang..
ingat senang ke orang nak promote.. hehehe

plus rules nya tak susah pon..

cuma pastikan yang follower korang below 500..

senang kan?? nak detail??
click INI ok..

so korang jangan lupa k..
tarikh tutup ialah 11 nov 2011.

mahu tiket PERCUMA untuk movie alamak toyol??

who0oott-who0oot
jom sapa nak 2 tiket percuma untuk filem ALAMAK TOYOL~~!!!
kalo nak? meh join contest ni..
contest ni dianjurkan oleh MIG Online.
macam mana nak join?? senang je ok..

korang nampak kan gambar toyol cumel kat bawah ni??

so korang hanya perlu fill in dailog box dengan ayat yg paling superb
menggoda dan mengancam di ruangan komen link INI

amacam senang kan??

cuma kasi dialog yang paling menggelikan urat perut.

dan kasi detail korang seprti
nama, email, alamat dan no. tel untuk dihubungi kalau menang..

MIG akan pilih 5 dialog yang paling seksi dan menggoda jiwa raga.
dan 5 pemenang ni akan dapat 2 tiket FREE alamak toyol..


fuhhhh.. senang kan??
hah.. contest ni hanya valid til 7hb Nov..

so apa lagi.. jangan lupa join k..
just click INI

and di ingatkan jgn gelabah kalo komen korang tak kuar..
sebab memang jawapan di privatekan tok elak copy cat.. :)

selamat berjaya

SEGMEN : jom naikkan jumlah follower

wh0ot-who0ot..
hah kalo korang sangat super duper craving for follower yg berjuta...
nak kan visitor yang ramai..
salah satu cara yang mudah is join contest..
betul tak??
perghhh cara saya tulis ni macam selalu join contest dan segmen kan??
kekekekkeeee... takpe-takpe..

camne sekalipon..
wahai korang-korang dan korang..
marilah kita berjemaah untuk join segmen ni..


amacam.. bunyi pon cam best kan??

maka kau boleh lah menge join kan diri
untuk segmen ni..
kata nak follower juta-juta..

syarat sumpah simple je..
ikot je wasiat si purple violet aka azfa..

-wajib follow belog azfa.. click INI
-wajib kelik dan like link INI
letak entry bersama banner kat atas tu
dan syarat lain korang baca sendiri kat link INI

ohhhh kalo korang nak i followwww..
silalah join segemen ini hokeeeyyy..:)
so pasni.. senang lah sket korang nak pasang strategi
tambahkan follower korang tu..

(^____________^)
© :.cik katak .:
Maira Gall