Pages

Showing posts with label segmen sahabat katak comel. Show all posts
Showing posts with label segmen sahabat katak comel. Show all posts

sahabat katak comel :)

Sunday, March 11, 2012




wheeeeeaaaa...
pepagi lagi.. saya yang cumel mendapat ugutan dari dua blogger hijau yang comot..
si adila dan juga aida omar
sibuk bebenor tag saya suruh join segmen SAHABAT KATAK COMEL
siap berdiskusi lagi eh kat chatbox.. 
ewaaahhh nak sula nak main kejar-kejar plak if saya x juin.. :P

tu tak campur lagik miera merangkap si penganjur yang duk menyeru-nyeru suruh join kan,,
auw-auw-auw sungguh retis terasa diri ini..
untungkan bila berkembarkan dengan geng katak..
segala segmen berkaitan katak terus jatuh hukum automatik wajib masuk :P
lalalalalalalaa

ok lah dengan rela hati meh nak ajak kengkorang join segmen ini ok..





hah >> KELIK SINI << kalo nak tau comel ke idok 


sengsarat segmen memang simple mimple 




1. Buat entri bertajuk Sahabat Katak Comel.
2. Letakkan banner segmen yang buruk dekat atas tu dan 'link' kan kepada entri ini.
3. Tag kepada sekurang-kurangnya seorang rakan blogger anda.
4. Dah siap, komen dekat ruangan komen ya! 
5. Tarikh Tamat : 11.59 pm 11 March 2012.



hadiah segmen plak???
korang buleh cek kat SINI ok..

nahhhh sengkarang gua wasiatkan segmen ini dekat ------ cikgu faiz.. 

selain dapat berkenal-kenal beramas mesra
korang buleh tambah kengkawan..
so koram-koram jangan lupa join ok :)



 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS