tips naikkan follower
Showing posts with label tips naikkan follower. Show all posts

Thursday, November 3, 2011

pencarian blog follower bawah 500


ohhhhoooiii..segmen ni sumpah superb awesome..

sebab apa???
sebab follower saya below 500.. tak sampai 200 pon kottt...

so haruslah saya menge-join segmen ni okkeeeyyy



apa yang korang dapat kalo join segmen ni??
of cause lah menambah kenalan belog korang..
at the same time cgenk jugak akan promote 5 blog setiap hari
lepas deadline segmen ni

amacam?? tak tergoda ke?
cgenk promote kan belog korang..
ingat senang ke orang nak promote.. hehehe

plus rules nya tak susah pon..

cuma pastikan yang follower korang below 500..

senang kan?? nak detail??
click INI ok..

so korang jangan lupa k..
tarikh tutup ialah 11 nov 2011.

SEGMEN : jom naikkan jumlah follower

wh0ot-who0ot..
hah kalo korang sangat super duper craving for follower yg berjuta...
nak kan visitor yang ramai..
salah satu cara yang mudah is join contest..
betul tak??
perghhh cara saya tulis ni macam selalu join contest dan segmen kan??
kekekekkeeee... takpe-takpe..

camne sekalipon..
wahai korang-korang dan korang..
marilah kita berjemaah untuk join segmen ni..


amacam.. bunyi pon cam best kan??

maka kau boleh lah menge join kan diri
untuk segmen ni..
kata nak follower juta-juta..

syarat sumpah simple je..
ikot je wasiat si purple violet aka azfa..

-wajib follow belog azfa.. click INI
-wajib kelik dan like link INI
letak entry bersama banner kat atas tu
dan syarat lain korang baca sendiri kat link INI

ohhhh kalo korang nak i followwww..
silalah join segemen ini hokeeeyyy..:)
so pasni.. senang lah sket korang nak pasang strategi
tambahkan follower korang tu..

(^____________^)
© :.cik katak .:
Maira Gall