cartoon
Showing posts with label cartoon. Show all posts

Thursday, December 15, 2011

kamu tolong jadi hagemaru buleh?


ok serius jatuh cinta dengan katun hagemaru ni.
ni semua sebab si blogger SHARUL punya promo ok.

ngeh-ngeh-ngeh.
kan dah gila kat katun ni..
thank GOD tenet cam siput sedut
if tak abes semua katun ni saya tengok kot.

first saya google and jumpa hagemaru kat SINI then terus suka
btw. hagemaru ni.. dia cumel dia botak dia badut.
macam shin chan versi takde rambut and lebih senonoh sikit
errr pendek kata hagemaru ni buleh buat saya GELAK..
rasa nak cubit-cubit pipi hagemaru ni ok..

eh-eh sharul. maceh ye suggest katun ni.
betul cakap kamu..
hagemaru sesuai tengok time stress
maceh ye (^______^)



Thursday, November 4, 2010

mahu order pintu suka hati doremon.. siapa mahu???

doremon tu gila fantasi kan..
tapi it was one of my fav cartoon time zaman purba kala dulu.
kalo hari sabtu pukul 730 pm konpem melekat depan tv..
ternganga tgk cerita doremon..
then macam biasa nobita kena buli dgn giant..
^___^

tapi even camne fantasi and ntah pape cerita tu
aku still menganga tgk dgn kanak-kanak laen
until aku masuk boarding school..

the best part pasal doremon is the pocket serba guna tu.
aku selalu wishing i have one
yelah ada macam-macam kot..
paling aku suka pintu serba guna eh?
ke pintu suka hati..hahahaaa.. tak kisah lah menda alah tu nama apa..
but serious aku suka gila menda tu..
gila kan.. over dose obsessed dgn doremon

eh currently kan i dont know why..
tapi siyes its already 2 months i'm here
so today aku dilanda demam rindu
penyakit rumah a.k.a homesick..

hey its not funny langsung ok~!
serious tengah down gila babi..
sampai ku rasa babi pon tak down macam aku..

i felt too sicks..
just missing every body..
*phewwwww*

betol lah kan
absence makes your heart grew ponder.
erkkk betol ke idiom aku ni..
ah persetankan..

yang penting
i just wishing ada poket doremon skang..
so bleh guna pintu suka hati dengan sesuka hati aku..
aci tak aci tak
nak order pintu suka hati sekarang jugak

errrr ada sapa- sapa nak join beli pintu suka hati tak??
* ngeeeehhheeee *
© :.cik katak .:
Maira Gall