Pages

Showing posts with label hagemaru. Show all posts
Showing posts with label hagemaru. Show all posts

kamu tolong jadi hagemaru buleh?

Thursday, December 15, 2011


ok serius jatuh cinta dengan katun hagemaru ni.
ni semua sebab si blogger SHARUL punya promo ok.

ngeh-ngeh-ngeh.
kan dah gila kat katun ni..
thank GOD tenet cam siput sedut
if tak abes semua katun ni saya tengok kot.

first saya google and jumpa hagemaru kat SINI then terus suka
btw. hagemaru ni.. dia cumel dia botak dia badut.
macam shin chan versi takde rambut and lebih senonoh sikit
errr pendek kata hagemaru ni buleh buat saya GELAK..
rasa nak cubit-cubit pipi hagemaru ni ok..

eh-eh sharul. maceh ye suggest katun ni.
betul cakap kamu..
hagemaru sesuai tengok time stress
maceh ye (^______^)



 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS