Pages

Showing posts with label entry 2 in 1. Show all posts
Showing posts with label entry 2 in 1. Show all posts

entry 2 dalam 1 : apa terjemahan korang???

Monday, May 21, 2012





 
 
ehem-ehem...
saya malas nak hapdet 
macam biasa ada entry dua dalam satu



* * * *




* * * *



Ku akan selalu menjadi bintangmu
Menerangi gelap dan mimpimu
Aku setia di sini mengusap tangismu
Menemani sunyi di hatimu
 
~ yang sempurnakanku - six sense


#ni antara lagu six sense yang gua suka dengar
* * * *
acane korang nak tafsir dan terjemahkan tu terpulang lah weh :')
gua suka nengok komen korang ni
 

entry 2 dalam 1 :)

Saturday, March 24, 2012






percaya atau tidak...

semakin jauh kau nak mengelak sesuatu benda tu..
semakin benda tu menghampiri...

semakin kau cuba membenci...
semakin lama kau sedar kau masih menyayangi...

semakin kau rasa kau kuat..
sebenarnya kau lemah dan cuba mengelak dari menghadapi...

hahhhhh... sebab tu orang cakap kan
jangan terlalu membenci.. dan jangan terlalu menyayangi :)
 

* * * * * *
 
 
I can't waste time so give it a moment
I realize, nothing's broken
No need to worry 'bout everything I've done
Live every second like it was my last one
Don't look back at a new direction
I loved you once, needed protection
You're still a part of everything I do
You're on my heart just like a tattoo

Just like a tattoo
I'll always have you
 
~ jordin sparks - tattoo ~  

wheeeee dulu selalu nyanyi lagu ni dengan ex rumet dan akak senior..
sekarang pon nyanyi lagu ni lagi :P
 
* * * * * *
 
 
 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS