gambang waterpark
Showing posts with label gambang waterpark. Show all posts

Tuesday, February 7, 2012

gambang waterpark :)






cuti maulud Nabi aritu kan.. kitew pergi gambang waterpark lah u'ollls..
pehpehpeh bak kata adik saya..

amenda nak jadilah anak-anak dara ayah.... 
orang sibuk maulud kita sibuk berjimba..

*deng*

disebabkan kakak saya ada baucer tok waterpark ni and dah nak expired
maka nya nak tak nak saya layan je lah
driver rasmi adik beradik, so kau suka ke tak suka ke..
tetap jadi supir rasmi.. :)
hangkut 7 beradik ke GAMBANG WATERPARK


hah kau nengok.. punyalah berduyun kereta..
sumpah menguji tahap kesabaran yang maksima..
 bila terpacul je 

" angah fed up lah camni jom balik "

terus adik-adik buat suara tak puas hati..
hatoiiiiii.. pusing 2-3 kali.. finally saya decide kena menapak kena jalan..
jauh jugak lah menapak dah lah panas terik tapi layan je lah adik-adik punya pasal kan
baik kan saya hahaahah :)
tapi sekali tengok plak queue humangaihhhh sengih je lah.
sabar asma sabar :)


pergi time cuti umum.. locker sold out..
orang plak hatoiiii ramai bukan main.. saya dah start buat muka ketat.
ok tak suka crowded - banyak dosa wa menyumpah seranah
tambah-tambah nengok golongan awek gedik-gedik macam kat obersea

jujur banyak-banyak permainan.. saya hanya lepak kat tepi-tepi je..
maaf saya tak suka tempat crowded ni.. makanya menyendiri kat gigi air..
adik kakak saya dah taksub main air tinggal saya jadi penjaga barang
so main lah ngan budak-budak entah anak sapa ntah yang saya cekau :)


budak kat atas ni nama dia HAFIZ.. cute kan.. :)
keje nya main simbah-simbah air ngan saya..
riang betul.. abes semua nak disimbahnya..
naseb baik ko kecik dik.. kalo tak wa nak ajak kawen dah ekekekke :)
akteli ada lagi 2-3 budak-budak keliling saya sebab saya memang suka budak-budak
tapi hafiz ni je yang over excited amek gambor dan main non stop


before balik hamek lah kau picture kat depan tuh..
wat kenangan sebab tau pasni tobat saya tak datang dah
hahahahah :)

kalo tanya gambang waterpark best ke tak?
hehehe jujur saya cakap tak
sebab saya prefer lepak kat tepi pantai dari datang tempat crowded camni..

ok muka burn :(





© :.cik katak .:
Maira Gall