mcd prosperity
Showing posts with label mcd prosperity. Show all posts

Thursday, December 8, 2011

senyum kerana kamu :)

yeayyyy.. what a day..
happy betol kan hari ni..
rasa asyik senyum je sampai telinga..
sekali tengok cam pompuan angau pon ada..
hoyehhh kan best kalo ari-ari camni..
tenang je idup kan-kan-kan?

maceh lah pada kamu..
sebab muka kacak kamu tu penyeri perot saya arini.
kepada kamu inchi burger prosperity mcD maceh banyak-banyak
lepas makan kamu arini saya rasa gumbira satu hari..
tiba-tiba je rasa macam mcd letak ubat senyum dalam prosperity ni kan??
terguling tertungging dari tangga pon boleh relax je sengih kan..

hehehe lagi-lagi super gumbira sebab 2-3 hari ni
terasa macam makan gaji buta
mogok ngan monster ijau dalam office ni
sempena perang musim krismas..
naseb baek big boss faham kan..
ohhh dan super gumbira sebab arini menang
bila bergaduh ngan monster ijau.
yeay.yeay.yeay

esok sapa nak belanja prosperity kat saya?
konpem saya sayang dia lebih nanti
(^______________^)

© :.cik katak .:
Maira Gall