Pages

Showing posts with label perihal jodoh. Show all posts
Showing posts with label perihal jodoh. Show all posts

jodoh dan fasa 25 :)

Friday, April 20, 2012



 
 
 
"alhamdulillah dah 25 tahun dah..semoga murah rezeki dan bertemu JODOH bla..bla..bla.."

pehhh hamek... syahdu wishes mak gua pagi ni..
tetiba gua terasa fasa 25 sangat tragis untuk ditempuh ok..

gua nampak kakak gua relax je balas soklan cepucemas mak pepagi ni
siap kasik ayat yang sikit lagi buat gua tersedak air nescafe tadi kot
gua nengok ayah relax sengih-sengih atas kerusi tanda kasik lampu hijau lettew..

masuk dalam kereta tetiba akak cakap.

" tak menahan ayat mak, ngah.. first time mak kasik ayat direct camtu oiiii"


gambar den amek dari sini


yang nyata gua hanya mampu sengih kambing..
sebab seminggu dua ni mak dah biasa kasik soklan cepucemas dekat gua.
time mak wish birthday akak pon, nama gua pon ada diselit sekali..
siap mention calon pilihan dia untuk gua.. 
gedegang terasa nak langgor tiang letrik tepi umah okkkkk~!
 
mak ohhh mak...
kok ye pon nak bermenantu sengsangat..bawak menyabar eh..
takkan lari calon menantu mak tu.. melainkan dia yang melarikan diri
ehh macam tu pulak kan LOL :)

 humangaihhhhh..
jujur time ni lah terasa nak putar balik masa okkkkk..
 terasa dah tahu apa ayat mak nanti bila gua masuk 25 tahun
ehhhh.. gamaknya nak amek theme kaler apa eh nanti #tetibe 

camne pon.. 
wahai satu-satunya kakak gua..
selamat hari lahir.. angah sayang kamu even kita selalu bercekau..
miahahahahaa 
semoga cepat jodoh sampai.. den nak abang ipar kikikiki :)



 
 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS