birthday wishes
Showing posts with label birthday wishes. Show all posts

Saturday, March 14, 2015

14 March 2015 : happy 27th birthday :')

its 14th of march
happy 27th to my dear self.
no special occasion
enough a phone call with mum
warm wishes from closed friends


how i celebrate?

masuk office buat kerja 
dah katanya married to works tak gitu

anyway, asma,
please be strong and be bold.
be nice to other.


Saturday, September 21, 2013

[sept'13] -- kau yang istimewa :')

21.09.2013
esok genap setahun belog tersayang diabai dengan rasminya
fuhhh lap peluh jap buang sawang dekat sini. hikss :')
tetiba rasa nervous tahap giga nak menaip. nak susun ayat. 
whoaaa exaggerate sangat kan. *benam muka dalam kubur
21.09.2013
genap 25 tahun insan kesayangan saya bernafas di muka bumi
dia yang istimewa dalam hati saya dulu, kini dan insya allah selamanya :')
dia yang mana memori kami banyak terpahat dalam jiwa.
si dia pengkritik, penasihat dan pendengar setia.
heh tetiba macam syahdu kan ayat --"
but yes i heart her infinity :)
kita si langit dan si bumi yang suatu masa sentiasa bersama
ada yang pernah bertanya, bagaimana :
 si cantik boleh menjadi sahabat baik pada si comot 
sorang gadis ayu rapat dengan si gadis kasar.
seorang yang teliti, bersama seorang yang clumsy.
saat kau berpayung dalam panas dan hujan, 
gadis ini selamba berpanas dan meredah hujan 
tapi kita hanya mampu tersenyum dan ketawa
sesungguhnya perbezaan itu yang membuatkan kita istimewa 
yup kamu yang istimewa itu, yang dimaksudkan. kamu cinta hati girlfriend saya 
si cantik ---> SITI FATIMAH ABD RAZAK.
selamat ulang tahun yang ke-25 sayang
i love you babe hingga hujung nyawa gitu kann hewhewhewhew
be a good wife. great daughter and yes a gorgeous mum to be.
i will always love you and pray for your happiness :)
#notakukukaki : sahabat baik tak perlu setiasa ada di depan mata, 
cukuplah kau tahu, kau sentiasa ada dalam setiap doa ku. 

Kau lah yang selalu, Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis, Hidup ku
Kau lah yang di situ, Setia menunggu ku
Kau lah yang satu, Menjadi sahabatku
Ku tahu ku kan selalu ada, Pada dirimu
Dan ku harap kau juga rasa begitu


-sahabat, najwa latiff-

Friday, April 20, 2012

jodoh dan fasa 25 :)



 
 
 
"alhamdulillah dah 25 tahun dah..semoga murah rezeki dan bertemu JODOH bla..bla..bla.."

pehhh hamek... syahdu wishes mak gua pagi ni..
tetiba gua terasa fasa 25 sangat tragis untuk ditempuh ok..

gua nampak kakak gua relax je balas soklan cepucemas mak pepagi ni
siap kasik ayat yang sikit lagi buat gua tersedak air nescafe tadi kot
gua nengok ayah relax sengih-sengih atas kerusi tanda kasik lampu hijau lettew..

masuk dalam kereta tetiba akak cakap.

" tak menahan ayat mak, ngah.. first time mak kasik ayat direct camtu oiiii"


gambar den amek dari sini


yang nyata gua hanya mampu sengih kambing..
sebab seminggu dua ni mak dah biasa kasik soklan cepucemas dekat gua.
time mak wish birthday akak pon, nama gua pon ada diselit sekali..
siap mention calon pilihan dia untuk gua.. 
gedegang terasa nak langgor tiang letrik tepi umah okkkkk~!
 
mak ohhh mak...
kok ye pon nak bermenantu sengsangat..bawak menyabar eh..
takkan lari calon menantu mak tu.. melainkan dia yang melarikan diri
ehh macam tu pulak kan LOL :)

 humangaihhhhh..
jujur time ni lah terasa nak putar balik masa okkkkk..
 terasa dah tahu apa ayat mak nanti bila gua masuk 25 tahun
ehhhh.. gamaknya nak amek theme kaler apa eh nanti #tetibe 

camne pon.. 
wahai satu-satunya kakak gua..
selamat hari lahir.. angah sayang kamu even kita selalu bercekau..
miahahahahaa 
semoga cepat jodoh sampai.. den nak abang ipar kikikiki :)



 

Monday, February 6, 2012

selamat ulang tahun inchi kekasih hati :)



wahai inchi kekasih hati, 
semakin bertambah umurmu..
semakin bertambah sayangku padamu..
ehhehehehhe :)

selamat ulang tahun yang ke 60 pelas pelas wahai AYAH ..

alih-aih gambar ni kan.. ayah i tak suka bergambar u'olls :)

angah sayang ayah sangat-sangat :)
angah doakan umur ayah panjang..
murah rezeki, kesihatan yang baik,
dan semuanya lah yang baik-baik belaka..

tak kisah ayah tak dapat datang time angah graduasi
tak kisah ayah tak hantar angah ke airport time pergi exchange dulu
tak kisah even ayah banyak tak ada dalam saat penting hidup angah
tak kisah even angah kisah semua menda ni sebenarnya :)

tapi yang paling penting dan angah kisah sejujurnya
angah nak ayah sentiasa senyum dan ceria
berharap ada bebelan dan gelak ketawa :)

semoga ayah sempat tengok anak dia yang degil ni melangkah ke alam rumah tangga 
kehkehkeh nak gak selit pasal kawen kan..
dush dush dush 

ye incik Hj. Azmy B. Md. Ali,
saya Asmaa' Liyana Bt. Hj. Azmy sangat sayangkan kamu..
tak kisah tak ada boipren pon..
sebab ayah lah boipren kekal abadi saya
*hug and kisses*

© :.cik katak .:
Maira Gall