happy birthday
Showing posts with label happy birthday. Show all posts

Saturday, March 14, 2015

14 March 2015 : happy 27th birthday :')

its 14th of march
happy 27th to my dear self.
no special occasion
enough a phone call with mum
warm wishes from closed friends


how i celebrate?

masuk office buat kerja 
dah katanya married to works tak gitu

anyway, asma,
please be strong and be bold.
be nice to other.


Saturday, September 21, 2013

[sept'13] -- kau yang istimewa :')

21.09.2013
esok genap setahun belog tersayang diabai dengan rasminya
fuhhh lap peluh jap buang sawang dekat sini. hikss :')
tetiba rasa nervous tahap giga nak menaip. nak susun ayat. 
whoaaa exaggerate sangat kan. *benam muka dalam kubur
21.09.2013
genap 25 tahun insan kesayangan saya bernafas di muka bumi
dia yang istimewa dalam hati saya dulu, kini dan insya allah selamanya :')
dia yang mana memori kami banyak terpahat dalam jiwa.
si dia pengkritik, penasihat dan pendengar setia.
heh tetiba macam syahdu kan ayat --"
but yes i heart her infinity :)
kita si langit dan si bumi yang suatu masa sentiasa bersama
ada yang pernah bertanya, bagaimana :
 si cantik boleh menjadi sahabat baik pada si comot 
sorang gadis ayu rapat dengan si gadis kasar.
seorang yang teliti, bersama seorang yang clumsy.
saat kau berpayung dalam panas dan hujan, 
gadis ini selamba berpanas dan meredah hujan 
tapi kita hanya mampu tersenyum dan ketawa
sesungguhnya perbezaan itu yang membuatkan kita istimewa 
yup kamu yang istimewa itu, yang dimaksudkan. kamu cinta hati girlfriend saya 
si cantik ---> SITI FATIMAH ABD RAZAK.
selamat ulang tahun yang ke-25 sayang
i love you babe hingga hujung nyawa gitu kann hewhewhewhew
be a good wife. great daughter and yes a gorgeous mum to be.
i will always love you and pray for your happiness :)
#notakukukaki : sahabat baik tak perlu setiasa ada di depan mata, 
cukuplah kau tahu, kau sentiasa ada dalam setiap doa ku. 

Kau lah yang selalu, Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis, Hidup ku
Kau lah yang di situ, Setia menunggu ku
Kau lah yang satu, Menjadi sahabatku
Ku tahu ku kan selalu ada, Pada dirimu
Dan ku harap kau juga rasa begitu


-sahabat, najwa latiff-

Wednesday, March 14, 2012

wordless wednesday # 28 - 24 :)


 
 
 
 
maceh buat yang wish kat mukabuku, hengpong mahupon bersua muka
saya tak mintak lebih.. cukuplah doa kalian agar saya jadi lebih baik dari hari-hari semalam :)
 
eheeeemmmm
mulai hari ni dah buleh stat bukak application and tapis calon yang sepatotnya :P
sebab sebelom fasa 25 masuk dah kena prepare jadik bini orang 
miahahhahaa *gatai*
© :.cik katak .:
Maira Gall