video lucah DSAI
Showing posts with label video lucah DSAI. Show all posts

Tuesday, April 5, 2011

video lucah DSAI konpem video tipu??

kalau part politik..
saya memang sah-sah out of space ok..
bukan apa.. dah mual dengan berita politik yang penuh dengan kepura-puraan..
dah tak tau siapa sebenarnya yang benar-benar berjuang..

lately kes video lucah DATUK SERI ANWAR IBRAHIM (DSAI)
digembar gemburkan..
serius saya tak berminat nak ambil tahu..
 cuma tadi tertarik dengan update seorang teman dekat facebook
siap dengan bukti-bukti dan gambar video yang dicrop..

credit : kelab greenboc

gambar kengkononnya DSAI..
ishkkk lain sgt kome nengoknya..~

dan lebih menarik saya berjumpa link blog ini ---> KELAB GREENBOC
yang menjelaskan tentang konspirasi BODOH ni..
ngeeee.. so saja lah mengodek-godek lagi 
nak baca jugak lah kan.. hipotesis dari orang laen..


hurmmmphhh.
tapi nak tau sejauh mana kebenarannya..
korang baca lah blog tu eh.. panjang sangat cerita nya..

yang pasti isteri DSAI : DATUK SERI DR WAN AZIZAH
memang jelas dan nyata bagitau 
individu dalam video itu bukan lah DSAI..

ishhhkkk dah lah..
malas nak cerita banyak-banyak..
korang rasa video tu betul ke tak??

kalau betul itu hanya video konspirasi politik..
maka berdosa besarlah yang bersubahat tu..

FITNAH tu kan dosa dia lebih besar dari MEMBUNUH..~



© :.cik katak .:
Maira Gall