Pages

Showing posts with label konspirasi politik. Show all posts
Showing posts with label konspirasi politik. Show all posts

SEKSUALITI MERDEKA buat yang bernafsu songsang~!

Tuesday, November 1, 2011

wallaaahhh.. tak tahu nak terkejut ke
nak gembira ke. nak mengucap panjang ke
dengan event ni..


SEKSUALITI MERDEKA 2011 - QUEER WITHOUT FEAR

event ni memang khas dan superb speSIAL
buat sesiapa yg bernafsu songsang..
bukan apa kan lepas ni..
korang tak perlu lah nak..
nyenyorok nak bercinta berpeluk dengan pasangan
se-gay-an , se-lesbian-an, dan sewaktu dengannya.
awesome tak??

best kan dok kat MALAYSIA ni?
korang ada kebebasan berfikir-bercakap-mahupun ber-sosial
yelah event ni khas untuk melaung kan kebebasan gender
supaya kaum ini diberi keadilan dan kesaksamaan
supaya tak lama lagi..
boleh lah.. lelaki berkawen dengan lelaki..
pompuan pon boleh lah berkawen dengan perempuan 2 alam
dan sewaktunya..


awesome kan???
btw.. saya tertarik dengan kupasan sozycili pasal isu ni..
"Menjadi seorang gay diam2 dan tidak menghebahkan kepada orang lain, itu ialah pertimbangan yang betul. Menjadi seorang gay, mengakui secara terbuka, itu adalah perkara yang salah. Ia seperti memberi harapan kepada orang lain untuk berfikir bahawa normal ada nafsu terhadap lelaki. Dan ia juga memberi peluang untuk mereka membentuk sebuah kumpulan dan menuntut agar naluri songsang mereka di iktirafkan."

nak baca kelik SINI

tapi betul lah kan.. mana-mana agama dan kepercayaan
tak sokong tentang menda ni..
if yes jika ada. do correct me if i'm wrong k.

dan lebih memanaskan keadaan..
antara nadi utama untuk festival ini ialah Dato' Ambiga
yes dan individu ini juga ialah nadi utama Bersih2.0
seriously.. saya tak berpihak mana-mana parti.
tapi please.. andai dulu anda boleh melaungkan perjuangan BERSIH 2.0
maka tak salahkan anda melaungkan perjuangan menentang event ni??


tak perlu lah menyalahkan
parti mana dan siapa yang bertanggungjawab
tak perlu lantang menghentam dan menunding jari
tindakan yang kita perlukan..
bukan hanya kata-kata kosong..
sumpah saya rasa lucu
baca komen-komen di sozycili tentang isu ini.

tak kisah lah kan??
sebelum menyalahkan.. cuba pikir apa yang kita dah sumbangkan?
semua individu ada hak.
berfikir-bertindak-bersuara.
so fikir kan lah

btw nak tau lagi pasal event yang saya katakan ni..
kelik aja SINI

pssttt : tak sokong mana-mana parti politik ok







video lucah DSAI konpem video tipu??

Tuesday, April 5, 2011

kalau part politik..
saya memang sah-sah out of space ok..
bukan apa.. dah mual dengan berita politik yang penuh dengan kepura-puraan..
dah tak tau siapa sebenarnya yang benar-benar berjuang..

lately kes video lucah DATUK SERI ANWAR IBRAHIM (DSAI)
digembar gemburkan..
serius saya tak berminat nak ambil tahu..
 cuma tadi tertarik dengan update seorang teman dekat facebook
siap dengan bukti-bukti dan gambar video yang dicrop..

credit : kelab greenboc

gambar kengkononnya DSAI..
ishkkk lain sgt kome nengoknya..~

dan lebih menarik saya berjumpa link blog ini ---> KELAB GREENBOC
yang menjelaskan tentang konspirasi BODOH ni..
ngeeee.. so saja lah mengodek-godek lagi 
nak baca jugak lah kan.. hipotesis dari orang laen..


hurmmmphhh.
tapi nak tau sejauh mana kebenarannya..
korang baca lah blog tu eh.. panjang sangat cerita nya..

yang pasti isteri DSAI : DATUK SERI DR WAN AZIZAH
memang jelas dan nyata bagitau 
individu dalam video itu bukan lah DSAI..

ishhhkkk dah lah..
malas nak cerita banyak-banyak..
korang rasa video tu betul ke tak??

kalau betul itu hanya video konspirasi politik..
maka berdosa besarlah yang bersubahat tu..

FITNAH tu kan dosa dia lebih besar dari MEMBUNUH..~



 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS