busybody
Showing posts with label busybody. Show all posts

Monday, February 13, 2012

stalk itu mengintip :)






kadang-kadang saya terpikir..
kenapa orang stalk menstalk nih eh
terasa macam ala-ala retis bila kau tau orang sibuk stalk ko huh~!
tak de privacy yawwww..~





kenapa nak stalk eh.. if kau tahu menda tu maybe lah kan maybe

akan boleh buat kau depressed if orang yang kau stalk itu osem macam saya.. agagagga :P
or maybe akan buat kau rasa hebat sebab orang yang kau stalk itu tak segah yang kau fikir

barangkali kau stalk sebab terlalu adore tapi malu nak luahkan persaaan kau..
ni case of kau secret admire merangkap taksub tapi malu-malu munyit lah kan..

or i can assume kau memang bercita-cita nak jadik wartawan hiburan
menambah ilmu pengetahuan umum dengan stalk - menstalk ni
agar ko setarap dengan kumpulan makcik-makcik mesyuarat tingkap
yang tahu dari akar sampai pucuk pasal si polan dan si polan


ishkkkk serius rimas lemas dengan kaki stalk nih.. :(
kalo nak berkenalan or nak tau pape sila tanya titik

jangan buat wa rasa ada bayang-bayang follow wa..
and serius tak suka bila orang yang langsung zero pasal kita
tapi berkicau kencang pasal kita ok..

# curiosity can kill a cat.. eh betul ke idiom ni??

~ tak suka stalk and tak pernah berjaya stalk org.. :P

© :.cik katak .:
Maira Gall