long skirt
Showing posts with label long skirt. Show all posts

Wednesday, January 4, 2012

if saya tinggi :)

assalamualaikum.~

hoho best kan if saya tinggi?
ok admit saya rendah dan ibarat pokok bonsai..
err taklah rendah mana kot.
tapi tak sampai 160 cm..
so rendah lah tu kan-kan-kan??

ok teringin sangat-sangat nak pakai camni..
sebab nampak cam suweeet je kan..


tapi sebab saya berkonpiden yang saya pendek dan temuk
plus kengkawan saya cakap
saya is lelaki yang terperangkap dalam badan wanita..
makanya ok sila tanamkan impian nk dress up camni dalam lubang tandas.

phiew-phiew..
ok sumpah tak larat kena bahan ngan budak-budak ni
dulu time saya pakai wedges pon sedap jadik laukkan
tu tak campur lagi if diorang nampak ada makeup kat muka
ngan kengkawan saya yang putus fius ni if mengata 7 keturunan kot tak abes
tak supportive langsung kan??

so saya malas nk try on pape.
plus saya memang selesa ngan jeans and shirt or blouse.
plus flipflop and sneakers
tak pandai pakai selendang lilit mahupon tudung sauk tu..
hanya mampu pakai tudung biasa. kehkehkeh
so cam awkward lah kot if tetiba saya dress up macam kat atas kan??
ok again.. sila tanam impian ko dalam lubang tandas.
sebab kau memang tak mampu nk pakai camtu asma~!

huhuhuhuhu..
btw errr suweeet ke kalo pakai long skirt tu eh??
suweeet kan kan kan. please tulung angguk..:)

just wonder kalo saya pakai camtu.. suweeet ke??
ke sweetsour =.="
© :.cik katak .:
Maira Gall