fashion
Showing posts with label fashion. Show all posts

Friday, February 24, 2012

teringin tapi.... ~





 
hujung bulan camni.. macam-macam teringin ok..
dah macam ala-ala pompuan mengidam anak sulung pulak..
 
serius teringin nak beli wedges baru..
lepas abes belajar terus x de wedges huaaaaaa :( 
jangan kata wedges, sandal pon x de kot.. pathetic betul kan
kalo pegi shopping mall mmg avoid pergi kedai kasut.. sebab nanti gedik nak beli..
sebab serius dah tau membazir je kalo beli..
sebab saya ke hulu ke hilir pakai sliper / flip flop or flat shoes sampai rosak
dah tuh kalo beli wedges jaman bila nak pakai? membazir kan kan kan :(


suka wedges putih.. :)



teringin nak beli long skirt or dress
tapi kan sebab ketinggian yang ala-ala bantut
disertai dengan low self confidence nak pakai macam tuh
so simpan je lah hasrat tuh.. alasan lain??
baca kat entry INI - if saya tinggi ok..

teringin nak beli hand bag baru wuwuwuwuww
tapi membazir gila kan
sebab saya ke mana-mana dengan sling bag
hand bag pakai seldom kot.. tupon bukan handbag yang girlie tuh
perghhh kalo tetiba tukar pakai handbag sumpah seguni kena bahan :(
silap-silap dengan mak pon join nganjing anak dara dia yang sorang nih..

teringin nak pakai cam feminin muslimah yang cam cumel suweet tuh..
tapi sebab dah biasa dengan pakaian ringkas
sikit-sikit flip flop, jeans, tshirt, blouse, sling bag, tak make up
serius saya memang simple aci muat je
so menda tu hanya angan-angan je lah..

ishkkk bilalah nak transpom jadik girlie nih??
ahh teringin itu ini..
tapi last-last berangan je lah :P

psssttt : errrr ada tak sugar daddy tulung belikan semua 
kihkihkih kalo tak pakai takde rasa membazir sangat kan kan kan. :P

Wednesday, January 4, 2012

if saya tinggi :)

assalamualaikum.~

hoho best kan if saya tinggi?
ok admit saya rendah dan ibarat pokok bonsai..
err taklah rendah mana kot.
tapi tak sampai 160 cm..
so rendah lah tu kan-kan-kan??

ok teringin sangat-sangat nak pakai camni..
sebab nampak cam suweeet je kan..


tapi sebab saya berkonpiden yang saya pendek dan temuk
plus kengkawan saya cakap
saya is lelaki yang terperangkap dalam badan wanita..
makanya ok sila tanamkan impian nk dress up camni dalam lubang tandas.

phiew-phiew..
ok sumpah tak larat kena bahan ngan budak-budak ni
dulu time saya pakai wedges pon sedap jadik laukkan
tu tak campur lagi if diorang nampak ada makeup kat muka
ngan kengkawan saya yang putus fius ni if mengata 7 keturunan kot tak abes
tak supportive langsung kan??

so saya malas nk try on pape.
plus saya memang selesa ngan jeans and shirt or blouse.
plus flipflop and sneakers
tak pandai pakai selendang lilit mahupon tudung sauk tu..
hanya mampu pakai tudung biasa. kehkehkeh
so cam awkward lah kot if tetiba saya dress up macam kat atas kan??
ok again.. sila tanam impian ko dalam lubang tandas.
sebab kau memang tak mampu nk pakai camtu asma~!

huhuhuhuhu..
btw errr suweeet ke kalo pakai long skirt tu eh??
suweeet kan kan kan. please tulung angguk..:)

just wonder kalo saya pakai camtu.. suweeet ke??
ke sweetsour =.="
© :.cik katak .:
Maira Gall