teringin
Showing posts with label teringin. Show all posts

Friday, February 24, 2012

teringin tapi.... ~





 
hujung bulan camni.. macam-macam teringin ok..
dah macam ala-ala pompuan mengidam anak sulung pulak..
 
serius teringin nak beli wedges baru..
lepas abes belajar terus x de wedges huaaaaaa :( 
jangan kata wedges, sandal pon x de kot.. pathetic betul kan
kalo pegi shopping mall mmg avoid pergi kedai kasut.. sebab nanti gedik nak beli..
sebab serius dah tau membazir je kalo beli..
sebab saya ke hulu ke hilir pakai sliper / flip flop or flat shoes sampai rosak
dah tuh kalo beli wedges jaman bila nak pakai? membazir kan kan kan :(


suka wedges putih.. :)



teringin nak beli long skirt or dress
tapi kan sebab ketinggian yang ala-ala bantut
disertai dengan low self confidence nak pakai macam tuh
so simpan je lah hasrat tuh.. alasan lain??
baca kat entry INI - if saya tinggi ok..

teringin nak beli hand bag baru wuwuwuwuww
tapi membazir gila kan
sebab saya ke mana-mana dengan sling bag
hand bag pakai seldom kot.. tupon bukan handbag yang girlie tuh
perghhh kalo tetiba tukar pakai handbag sumpah seguni kena bahan :(
silap-silap dengan mak pon join nganjing anak dara dia yang sorang nih..

teringin nak pakai cam feminin muslimah yang cam cumel suweet tuh..
tapi sebab dah biasa dengan pakaian ringkas
sikit-sikit flip flop, jeans, tshirt, blouse, sling bag, tak make up
serius saya memang simple aci muat je
so menda tu hanya angan-angan je lah..

ishkkk bilalah nak transpom jadik girlie nih??
ahh teringin itu ini..
tapi last-last berangan je lah :P

psssttt : errrr ada tak sugar daddy tulung belikan semua 
kihkihkih kalo tak pakai takde rasa membazir sangat kan kan kan. :P

© :.cik katak .:
Maira Gall