pagi ahad
Showing posts with label pagi ahad. Show all posts

Sunday, January 15, 2012

dating pagi AHAD :)

assalamualaikum..~

eh macam lama gila kan tak hapdet belog?
phiew-phiew..kelajuan internet saya cam siput khinzir sedang berjoget
nak bukak belog pon dah putus urat perut menunggu.
so ampun guys if 2-3 hari ni tak nampak saya bejoget di shout box korang :)

its sunday guys.. 
biasanya pagi ahad saya akan spend masa with my dad
bawak pergi jalan-jalan time pagi especially if cuaca kuantan cerah dan ceria
and today saya bawak ayah jenjalan dekat taman gelora and breakfast nearby pantai
same place and same time macam pagi ahad yang lain :)


 here is my superb fabulous dad.

ayah, angah tak tahu nak describe how much i love you
angah tak tahu nak show off my love towards you
but i really miss our old time before ayah sakit
i really miss our moments
gelak ketawa, share cerita then again gelak tanpa henti
how i miss your smile, your laugh and everything about you.
ya ALLAH, kembalikan kesihatan ayah saya.
saya terlalu rindukan my old dad.

and this the main reason why saya tak kan jauh dari ayah.
biarlah kerjaya saya tak hebat dan gah dengan ijazah yang saya ada
biarlah saya terpaksa kaburkan impian dan cita-cita
tapi jauh dalam hati saya tak sanggup jauh dari ayah dan keluarga

ishkkk suddenly entry ni cam tacing plak kan?
hahahahhaaa
ingatan tulus ikhlas dari saya.
hargai mak ayah and semua ahli keluarga yang tersayang


|
|
|
|
|
v


here is me.
nah interprem sekali sekala kan?
takpe kan kan kan?

© :.cik katak .:
Maira Gall