peperiksaan
Showing posts with label peperiksaan. Show all posts

Sunday, November 13, 2011

SPM candidates - GOOD LUCK :)

jom tengok movie baru nak??

ni hah ads dia

Sebuah filem yang paling dinanti-nantikan tahun ini.. Bakal menjengah 'pawagam' berhampiran anda..

Filem : SPM 2011
Genre : Seram Klasifikasi : 17SG (Untuk tontonan Calon SPM sahaja)
Tarikh tayangan : 14 November 2011 ( Isnin )

Penerbit filem : Kementerian Pelajaran Malaysia
Arahan : Pengawas Peperiksaan
Tempat tayangan : Dewan Peperiksaan Sekolah Menengah Seluruh Malaysia
Tiket : Percuma


GOOD LUCK TO ALL SPM CANDIDATES... All the best!

nak petua dia??

ni hah....

~slip exam dan ic
~alat tulis yang mencukupi
~doa dan restu ibu ayah, guru dan semua yang mengenali anda
~ persediaan untuk paper yang ada dan akan datang
~ jangan gelabah

Tuesday, October 4, 2011

PMR oh PMR

khas untuk adik-adik yang sedang mengadap paper PMR
dan superb khas buat adik saya yang juga calon PMR 2011
good luck untuk semua

pastikan semua menda ni korang ada untuk setiap exam PMR ni ok

~slip exam dan ic
~alat tulis yang mencukupi
~doa dan restu ibu ayah, guru dan semua yang mengenali anda
~ persediaan untuk paper yang ada dan akan datang
~ jangan gelabah

ok lah.. selamat berjaya..
kalo rasa nak buat revision or latih tubi..
or nak tengok tips untuk PMR
korang boleh try kat sini ok---> TUTOR PMR

notakukukaki : eh PMR tu kacang je dik..
dari akak yang amek PMR beberapa tahun yg lalu




© :.cik katak .:
Maira Gall