PMR 2011
Showing posts with label PMR 2011. Show all posts

Wednesday, December 21, 2011

failed PMR?? lek lah k.. :)

eh bertempek-tempek..
orang dok hapdet pasal result pmr eh..
tetiba saya pon nak gedik-gedik nebes sekali.
wuwwuwuwuuwuw =.="

hanya satu yang saya mampu cakap..
tahniah lah dik kalo ko berjaya. gapai target ko
that's mean usaha ko berbaloi-baloi selama ni..


but yang tak berjaya mana tu..
jangan bimbang..
ko failed PMR je pon.. still buleh idup..
jangan nak bunuh diri plak lepas ni..
dapat 8A pelus pelus PMR pon 
kalo amal ibadah tah kema pon x guna gak kan??
macam lah time kat kubur..
mungkar nakir tanya soklan hipotesis sains dan tambah tolak math kan :)

so stay positive..
semua tu ada hikmah ok..
hidup kita semua ni masih jauh lagi.. :)
psssttt : tahniah adik gua.. ko meneruskan kecemerlangan kami 
angah bangga ngan lu... :)



Tuesday, October 4, 2011

PMR oh PMR

khas untuk adik-adik yang sedang mengadap paper PMR
dan superb khas buat adik saya yang juga calon PMR 2011
good luck untuk semua

pastikan semua menda ni korang ada untuk setiap exam PMR ni ok

~slip exam dan ic
~alat tulis yang mencukupi
~doa dan restu ibu ayah, guru dan semua yang mengenali anda
~ persediaan untuk paper yang ada dan akan datang
~ jangan gelabah

ok lah.. selamat berjaya..
kalo rasa nak buat revision or latih tubi..
or nak tengok tips untuk PMR
korang boleh try kat sini ok---> TUTOR PMR

notakukukaki : eh PMR tu kacang je dik..
dari akak yang amek PMR beberapa tahun yg lalu




© :.cik katak .:
Maira Gall