selamat pengantin baru
Showing posts with label selamat pengantin baru. Show all posts

Thursday, December 8, 2011

pelamin angganku musnah.. :)

who0ot-who0ot..
pelamin kat bawah ni cantik tak?
simple je kan.. but yes nice.
eh-eh by the way..
saya bukan nak cerita pasal pelamin or kawen
sebab saya lambat lagi nak kawen..
hohohoho..

entry ni khas nak wish
dekat member-member yang dah dan bakal melangsungkan majlis weekend ni
tak kisah lah majlis pertunangan - nikah or resepsi..

tahniah lah.. kome arap semuanya akan bahagia hingga ke syurga lah kan
eceh-eceh..
yang dekat tu kome akan datanglah yelah dapat makan free
dapat goodies - jumpa pakwe-pakwe hensem - dan kawan-kawan
sambil tu kome akan menjawab plak temu tak berapa ramah dengan soklan

" engkau bila pula?"

pesanan ikhlas buat kengkawan yg nak kawen ni
kalo kome dtg tak bawah adiah.
sila paham kome pokai..
kekekeke ramai sangat yang kawen kot hehehehe

again..
selamat naik pelamin..
psssttt kalo nak tunggu kome naik pelamin
kenalah tunggu orang bawak pelamin ngan pengantinnya dulu



© :.cik katak .:
Maira Gall