Pages

Showing posts with label bisakah siti nurhaliza. Show all posts
Showing posts with label bisakah siti nurhaliza. Show all posts

gemersik kalbu dan bisakah :)

Friday, February 3, 2012

assalamualaikum 

hamek kau tajuk entry,
maaf saya bukan die hard fan GEMERSIK KALBU
sebab annoying gila dengan lagu ku geget-geget tahi telinga tu
dan superb annoying dengan character dalam cerita tu even saya dah khatam novel tu kot

bak kata mak.. 
ishkkk geli ada laki macam tu hahahaha :)

and paling tak buleh belah..
adik-adik saya buleh lena tertidur tengok cerita tu..

dan yang memang pasti...
lagu ku geget-geget tahi telinga tu jadi nyanyian adik bungsu saya
ohhh takpe angah maafkan even kengkadang rasa nak sumbat mulut adik ngan kusyen
well kanak-kanak belom matang so consider :)

efek gemersik kalbu pada saya??
hanyalah kerana bait-bait lagu siti nurhaliza

bisakah ~ siti nurhaliza

kenapa rasa cam ada yang menusuk di kalbu eh?
kenapa eh.. rasa cam otak berfikir ngan laju untuk hadam dan terjemah certain bait??


bisakah yang benci disayangi
bisakah yang dusta dimaafi 
walauku himpunkan sesalku
bisakah terbuka kalbu

bila senduku berlinang sayu
dalam rinduku ku tertanya

bisakah yang benci disayangi
bisakah hatiku difahami
walauku himpunkan sesalku
bisakah terbuka kalbu

bisakah ~ siti nurhaliza


psstt : haiiihh tetibe teringat menda karut marut :(
hmmm ulang lagu ni sampai tertidur.
ada sendu dalam tangis.. ada rindu dalam tawa




 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS