Pages

Showing posts with label life. Show all posts
Showing posts with label life. Show all posts

my sept wishes :)

Friday, September 7, 2012



its september okay.. bukak mata tutup mata.. dah bulan 9.
dah a week dah kot.. gila lambat saya ni.
baru nak tergedik-gedik publish my sept wishes..
gedegang tembak diri sendiri..

hah nampak tak nampak betapa pe-MALAS-nya saya
taip delete taip delete
last-last simpan dekat draft

again tembak diri sendiri lol :P


here we are.
my sept wish for my self

- enough said  : back to the track and kembali to the old asma. :)
wish yang dirangkum untuk semua. yeah enough of hiding and running 
sudah masanya saya membuat keputusan dan tindakan susulan.
fuh fuh fuh..
sudah sampai masa menjadi kejam terhadap orang lain 
sebab dah terlalu kejam terhadap diri sendiri untuk beberapa bulan ni

last not least wish untuk orang yang tertentu dalam hidup

- mohon berhenti berharap dan mulakan hidup baru
MERDEKA kan hati, memori dan fikiran kau dari aku
enough said. there is no more place for you - you - you
perghhhh banyak benau YOU macam hot stuff sangat je
nahhhh the thing is im not ready for any kind of love relationship noktah


wishes lain?
ahhhhh banyak kot. tapi enough lah ini yang terpenting buat masa sekarang 

hopefully my sept wish would come true. amin :)
then august thank you for the thousand emotions and memories
i believe sept will be better than august and will leave more and more happiness to me~!
so yeah august good bye and see you next year insya allah 

* * *

wake me up when september ends :#selfreminder :)
* * *


entry tak bertajuk :)

Thursday, January 12, 2012

assalamualaikum..

hari ni malas nak taip panjang-panjang.
otak tepu untuk fikir apa-apa
cukuplah picture dan ayat dua tiga kerat bawah ni eh.. :)

#  love is more about others than us


 comel kan nengok orang tua berkasih sayang
harap satu hari saya juga mampu jadi begitu..

wahai pemilik tulang rusuk saya
saya harap awak akan sudi memimpin saya hingga ke hujung nyawa
sudi bersama dan terima seadanya
setia selamanya sebagaimana setianya saya menunggu munculnya anda


titik noktah













international finance + corpoarte budgeting vs vampire series

Wednesday, November 3, 2010


wallllaaaaahhh...
i just cant stop reading...
reading is my passion currently..
tapi seriously im not a nerd even a geek
because aku suka membaca.

gila.~ kalau aku kumpulan geek or nerd
sumpah that was absolutely aku kena rasuk something ok~!

aku
playfull and sangat susah nak serius kot..
that is why kalau aku serius peeps will automatically conclude yg aku tgh bad mood

by the way back to the issue~!
actually my first mid term test at Binus is arround the corner.
dalam two weeks more kot..
so sangat-sangat hampir ok..

dengan only 2 subjects and credit hour for each only 2..
what. gila sikit kan??
so supposedly its not a big deal to score.
*cheeeeeaaaaaahhh *

ohhh tapi itu sungguh shit ok..
seriously its almost 2 months already but im still clueless and blank..
*phewwww*
mana idaknya.. my brain can't function critically..
mana nak adapt bahasa indon then translate into english..
p/s : actually ni alasan org malas study ok.~!

o0ooomggg.. then conclusion i rather choose to read vampire series volume 1-6
dari menghadap international finance and corporate budgeting books..


perhaps.. nanti-nanti kuar lah dalam soklan.
describe the elena's characteristic bla-bla-bla.
dalam aku punya mid test kan..
muahahhahaa

so.. nanti sah-sah account things aku bergambar rajah kan vampire series..
LOL

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS